Een stel LIEFerds op een bankje voor Science Park

Wat is LIEF?

LIEF is een studentenpartij die alleen aanwezig is op het Science Park. Ons doel is om binnen de universiteit de belangen van alle bètastudenten te behartigen. LIEF is er voor iedere student.

– Interdisciplinariteit

Studeren is voor ons meer dan alleen je curriculum volgen. De universiteit is een plek waar volgens LIEF zelfontplooiing centraal hoort te staan. Wij vinden dat elke student hier zijn eigen invulling aan moet kunnen geven en dat beleid hier zoveel mogelijk ruimte voor moet bieden.

– Toegankelijkheid

LIEF vindt het belangrijk dat de faculteit voor iedereen toegankelijk is in de breedste zin van het woord. Iedereen moet zich welkom voelen op onze faculteit en in staat zijn hier te komen studeren.

– Transparantie

Bij LIEF gaat onderwijskwaliteit voor alles. Wij streven ernaar dat het voor iedereen zo overzichtelijk mogelijk is waar ze recht op hebben. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan tussen docenten over wie waarvoor verantwoordelijk is. Hiervoor willen we graag dat student goed op de hoogte zijn van hun rechten in de PER en RRVE, of in ieder geval waar ze deze kunnen vinden.

Kom een keer langs bij onze acties en laat weten wat jou dwars zit of wat je juist waardeert op het Science Park!